Lego Julekalender & Julegaver

Årets vigtigste højtid nærmer sig, og året startes traditionen tro med at adventskalendere og julepynten støves af. Når det kommer til børnene, er en julekalender startskudet på julen. En LEGO Julekalender er efterhånden blevet en populær type, og ikke mindst iår da, den udkommer i en flot pige version med LEGO Friends, og som sædvanlige 2 Julekalender fra LEGO City og LEGO Star Wars. Begge serier, er henholdsvis den største, og ikke mindst den serie der har solg flest LEGO æsker årene igennem, nemlig LEGO Star Wars. Årets LEGO Julekalender er ikke overraskende rasende flotte, og igen, de bedste udgivelser fra LEGO. Når julekalender ræset er overstået starter jagten på julegaver som sædvanlig med en liste over dem man skal købe gaver til. Igen iår er det gaver fra LEGO, Barbie, Hot Wheels, Fisher Price, Bruder osv. der er de mest eftertragtede til børn, men også kreative produkter, fra f.ek Educo, KREA og andre gode legetøjsprodukter er yders populære. Igen iår ventes julehandlen at slå rkorder i Danmark.