LEGO Legends of Chima

Noget af det mest populære drenge legetøj har altid været med monstre som tema har altid være meget populært. LEGO´s nye serie LEGO Legends of Chima har dette tema, med ialt 6 flotte sæt, som de fleste LEGO fans forventer bliver udviddet i løbet af det kommende år. LEGO Dino starter nede fra 99,- med et simpelt LEGO Dino sæt kaldet LEGO Dino Coelophysisanfall 5882 sættet indeholder dinosauer + lille smart LEGO bil og 1 LEGO figur. Serien spænder altså fra 99 op til 899 for det helt store sæt kaldet LEGO Chima Løvestammens CHI-tempel som indeholder hele 793 dele og er inkl. 6 minifigurer. LEGO Dino serien er egnet fra 6 til 12 år, og er mest møntet til drenge, og sættet LEGO Dino Dinosaurieförsvarets högkvarter 5887 er nok mest egnet fra 8-14 år fordi sættet har en høj sværhedsgrad. LEGO Dino er for drenge hvad LEGO Friends er for piger.