LED Lygter - LED Lamper

Skal du have kraftigt og effektivt lys, så kommer du ikke udenom LED teknologien. LED lygter og LED lamper er i dag markedets kraftigste lygter.

Om det er til privat fritidsbrug eller det er til mere professionelt brug, så er LED kommet for at blive. EN LED pære holder typiskt helt op til 100.000 timers konstant brug, mens lysafgivelsen er lige kraftig i hele perioden. Ligeledes er der flere brændtimer i batterierne, da LED pærerne ikke forbruger nær så meget batteri som traditionelle glødepærer eller lign.

Langt de fleste lommelygter er i dag produceret med højtydende LED pærer og er derfor langt kraftigere end vi hidtil var vant til. Lygterne er ligeledes langt fra ligeså tunge og uhandige som førhen. Lille pære, mindre batterier og så chassier som typisk er udfærdiget i letvægts aluminium gør at lygten er let og handy.

Så hvis du går og overvejer at anskaffe en ny lommelygte eller arbejdslampe, så er det nærmest et 'must' at du kigger på LED Lygter eller LED Lamper – evt. fra Cyba-Lite....