Vikan skafter

Vikan skafter til bilvask findes i et stor udvalg og i den normale gode kvalitet fra Vikan. Med et vikan vaskeskaft kan du hurtigt og nemt når rundt på hele køretøjet. Selv høje lastbiler eller varevogne vaskes nemt med Vikan skafter monteret på en Vikan vaskebørste. Vikan vaskeskafter fås med eller uden gennemløb. Dvs at vandet ledes direkte ud i vaskebørsten når du vasker bilen. Det sikre at sand m.m ledes væk og du undgår ridser i lakken.

Hvis du har bruge for at skaft som kan justeres i længden kan du få et vikan skaft med udtræk så du hurtigt kan ændre længden. Derudover fås alle skæfter med forskellige montage typer, så du både kan bruge normal gardena koblinger eller den quickkoblinger.

Vikan skafter er udført i kraftig aluminium, hvilket sikre at skaftet ikke bliver for tungt at arbejde med i længden. Det går dog ikke udover levetiden da materialerne er nøje udvalgt til formålet.