LEGO Spil

Der er vist ikke noget der er mere underholdende for børn, end at lege samtidig med at man kan spille spil. Det geniale koncept fra LEGO kombinerer LEGO klodser med brætspil og underholdningen i LEGO spil er da også helt i top. LEGO spil er den absolut bedste ide fra LEGO siden deres licens koncept med Star Wars. En af topprodukterne indenfor LEGO spil er klart spillet fra LEGO Ninjago. Det super seje Ninjago spil er et traditionelt brætspil som er egnet til børn fra 5-12 år. LEGO Spil 3856 er hvor det handler om at samarbejde om at vinde over ninja vagterne i spillet. Spillet er 2 til 4 spillere. Spilletid ca. 15 - 30 minutter. LEGO Spil 3856 er bedste LEGO spil fra LEGO Ninjago. Et andet godt spil er Dette LEGO Star Wars Spil som er endnu en genialitet fra Star Wars serien fra LEGO. Star Wars er den største succes fra LEGO Nogensinde, og det gælder også dette seje LEGO Spil.