LEGO Mindstorms

Det mest avanceret nogensinde fra LEGO Er LEGO Mindstorms robotterne. De fåes som separate robotter på de forskellige sprog. Ellers kan der købes ekstra servo motorer og alle andre reservedele. I LEGO Mindstorms er kernen microprocessor computeren som er væsentligt udbygget i den nye LEGO Mindstorms NXT 2.0 version som er den sidste nye model. Så når man ønsker avanceret legetøj til børn er mindstorms lige sagen. Husk der kan købes ekstra dele i form at alt hvad der findes i LEGO Mindstorms 8547 æsken.

LEGO Udsalg

Når man er på jagt efter en gave, kan det nogengange være ligemeget om det er den ene eller den andel LEGO æske man kommer med som gave. Der findes ind imellem nogle tilbud som er helt suverene, hvor der kan spares helt op til 30 til 40% og så batter det lige pludselig noget. På denne side er der ofte en del LEGO Udsalg til billige priser og meget store besparelser. Det kan være æsker som er indkøbt i lidt for store mængder eller udgåede sæt som ligeledes ligger i lidt for stort antal på lageret. Et er sikkert, der kan altid findes gode udsalg på LEGO produkterne her. Husk det er altid populært at komme med en LEGO gave til både piger og drenge.