LEGO Friends

Nyeste mode til piger er de flotte nye LEGO figurer LEGO Friends. Mød Andrea, Emma, Stephanies, Sarah, Olivia og Emma i disse fantastik flotte sæt fra LEGO. Serien LEGO Friends er da også blevet taget med storm verden over. ikke mindste her i Danmark hvor salget af de nyeste sæt er eksploderet. Pigerne er vilde med feks dette LEGO Friends Olivias Villa 3315 sæt som er topproduktet lige nu. Ellers er der en dels småsæt til pigerne, men et andet af de kendte sæt er LEGO Friends Dyrlægen i Heartlake 3188 som er det næststørste sæt i serien på nuværende tidspunkt. Ellers findes der et hav af flotte små pige sæt i LEGO Friends universet. Et af de populære små sæt er LEGO Friends Skønhedsklinikken Sommerfuglen 3187 som inkludere en flot skønhedsklinik og 2 LEGO figurer nemlig Sarah og Emma. LEGO Friends bliver yderligere udviddet med 8 nye sæt senere på året, hvor der også er et stort produkt mere. God Legelyst med LEGO Friends, og pigerne fra Heartlake.