LEGO City

Den absolut største serie i LEGO verdenen er LEGO City med sine ca. 60 sæt. LEGO City serien indeholder alle sættene til de lidt større børn fra 6 år og opefter, både med politi sættene og brandvæsen sættene. LEGO City er desuden serien hvor der sælges flest sæt overhovedet. Den absolut mest populære æske indenfor LEGO City er den store LEGO Politistation som indeholder en kæmpe politistation, med radar på taget. Masser af LEGO figurer, politibil og masser ef ekstra LEGO City tilbehør. Et andet af de allemest solgte sæt er de sæt som indeholder flyvemaskiner. Der er sæt med passagerfly, Cargofly en en hel stribe af forskellige helikoptere til LEGO City. Men perlen er denne LEGO lufthavn som inkluderer et stk. passagerfly. Til LEGO lufhavnen, medføler lufthavn terminal, startbane, og en masse LEGO City tilbehør.