Air Hogs

Så er der atter nyheder fra den Amerikanske producent, at yders fatasifult legetøj. Navnet på denne producent er Air Hogs og igen iår er det produkter man skal regne med komer til at ligge under træet i mange Danske hjem. Air Hogs er en række forskellige fjernstyrede enheder, med speciale i helikoptere og biler, og kombinationer heraf. Børn og specielt drenge er målgruppen for dette fantasifulde legetøj. 2 nye produkter har set fdagens lys, og forventes lanceret i oktober til årets julehandel.

  • Den første er Air Hogs Saw Blade der skyder med savtakkede (ufarlige) savblade, der slynges ud i spin så de får ekstra fart på. Saw Blade er super sej, og sawblade fyres af fra fjerncontrolen.

  • Sidste skud er Air Hogs Sharp Shooter i en helt ny version , denne gang med gyro, så han kan holde helikopteren stille i luften når man affyrer missiler. Super fed fjernstyret helikopter fra Air Hogs


Air Hogs kommer med yderligere produkter senere på året, som også kommer med i årets julehandel. Ingen tvivl om at Air Hogs, bliver endnu større end tidligere år.