Xenon Pærer

Xenon pærer giver et godt lys på bilen, hvilket giver dig bedre udsyn og øget sikkerhed. Xenon pærer holder længere end normale pærer, men desværre holder de ikke evigt. Som med andre pærer kan man sagtens skifte dem selv. Det kræver ikke mere end på normale forlygtepærer, blot du kan komme til at skifte den.

Kvaliteten af xenon pærer varierer meget. Det er derfor vigtigt at du kun vælger en af de kendte mærker fx Philips xenon pærer. Derudover kan du med fordel skifte dem parvis, da farven ændre sig på dem i takt med at levetiden. Philips Xenon pærer findes i flere forskellige varianter som hurtigt kan ses på selv pæren, alternativ kan mange bruge div online guides til at finde dem. De mest gængse varianter er Philips Xenonpærer D1S, Philips Xenonpærer D2S og Philips Xenonpærer D2R