Jakker

Det er noget af en jungel når man skal ud og købe sig en ny jakke. Der findes faktisk 3 forskellige kategorier indenfor jakker, sommer jakker, vinter jakker og overgangs jakker. Alle jakker kan så yderligere fåes i et hav af forskellige styles og materialer. Indenfor sommer jakker er speciel cowboy jakker eller denim noget af det der er mest populært. Indenfor denim er mærket Levis den mest populære i verden overhovedet. Også skindjakker og softshell, er noget som de unge tweens og teenagere gerne vil have. Softshell og Fleece Jakker er meget lette og yders behagelige at have på. Softshell er en nyere type som er knap så let som fleece, med det er også polyester, ligesom fleece er det. Softshell er vandafvisende, og giver et mere morderne udtyk, hvor imod, fleece er lidt bamse agtigt. I kategorien overdele, er der her i shoppen en meget stort udvalg af både flotte bluser og sweatshirts til unge drenge og piger. Mærker som Cost:bart, Jack and Jones, Hound og Grunt laver nogen af markedets mest populære Sweatshirts med eller uden hætte. Indefor bluser er alle mærkevarene repræsenteret, med et meget bredt udvalg.