CTEK lader – billader - mc lader

Vinteren er hård ved bilbatterier, især når temperaturen bevæger sig ned på minusgrader og bilens i forvejen lettere slidte autobatteri skal på overarbejde. Sænkes temperaturen, ja så falder ligeledes ladestrømmen og spændingen på batteriet – hvad gør man? Svaret er en CTEK lader ! CTEK MXS billader serien er den innovative og elektroniske intelligente lader som fåes i forskellige varianter, alt efter behov og kapacitet. Med helt nede fra 0,8 amperes ladning og op til 25, spænder serien over ladere som kan bruges fra havetraktor til motorcykel og biler af enhver størrelse. CTEK ladere er testvindere og førende indenfor elektroniske ladere. Med "Recond" funktion kan selv flade batterier identificeres og i mange tilfælde reddes. Laderne er specielt velegnede til vedligeholdelsesladning til eksempelvis motorcykler, scootere mv. som står til overvintring eller opmagasineret til eks. udstilling. Med en moderne CTEK billader undgår du at dine batterier går døde og ikke kan yde når de skal. Vedligeholdelsesladningen sikrer at dit batteri altid er i TOPFORM !