B Boyz & X Girlz

Flot design og lækker kvalitets børnetøj, og tøj til tweens og teens. Modetøj til kraftige børn, er der muligheder for at købe med mærkerne X Boyz og X Girlz børnetøj. Begge mærkerne er blevet populære, fordi størrelserne lige er et enkelt nummer større i vidden, end de andre børnetøj mærker. Når man eks. køber en størrelse 110 5 år, passer højden, med der er lige lidt ekstra plads, til børn der fylder lidt mere end gennemsnittet. Designetpå dette børnetøj er imponerende og rigtig smart. Tøjet er udviklet af firmaet NCD der udelukkende beskæftiger sig med børnetøj til kraftige børn. Noget af det bedste fra X Boyz er deres buker. Disse seje X Boyz Jeans er et af de mest populære produkter fra X Boyz. Der findes selvfølgelig matchende produk til pigerne, nemlig X Girlz jeans som ligeledes er flotte og kvaliteten er i top.