Fjernstyrede Helikoptere

Når man skal købe sin første RC Helikopter kan man købe noget simulator software, som gør at man kommer rigtigt igang. Dette er perfekt til fjernstyrede helikoptere til at øve sig på. Den er meget lig på flyvemaskinen software, og i de fleste tilfælde sælges som en samlet pakke. I andre tilfælde er helikopteren simuleringer solgt som tilføjelse til programmer til de vigtigste software. RC helikopter, ligesom dens virkelige modstykke, er ganske lidt anderledes i sin håndtering og flyveegenskaber fra et RC fly. Hvis du har planer om at flyve RC helikoptere er det vigtigt at sørge for, at dit valg er designet til dem og ikke kun for fly. Den grundlæggende forskel i helikopter flyvning og fly flyvning er i under start og landing. Helikopteren behøver ikke en bane, og dets evne til at bevæge sig lige op og ned samt hover kræver meget mindre plads til flyvning. Dette er en af de ting, der har gjort RC helikoptere stadig mere populært i RC hobby feltet. Den øverste nominelle simulatorer til fly er også det bedste for helikoptere. Et eksempel er den store Planes RealFlight B3.5 simulator. Denne toppen af linjen software program kommer med et udvalg af fly og helikopter typer. Den har også en lang række "add on" for at øge antallet og variationen af modeller. Hver add on giver dig noget i retning af fjorten forskellige fly og fire eller fem nye helikopter modeller, hvorfra man kan chose.A single-rotor RC helikopter består af et hoved og hale rotor. De 2 rotorer arbejder sammen om at styre stabilitet og manøvredygtighed af helikopteren. Mange piloter, som er godt inde i flyvende en dual-rotor eller coaxial rotor R / C helikoptere finde enkelt-rotor modeller lidt anderledes. Teknikken på fjernstyrede helikoptere er derfor meget mere avanceret end de er på f.eks. RC Biler som ikke har en gyro stabilisator, men blot en motor 4 hjul og 2 servoer.

RC helikopter flysimulatorer kommet en lang vej. Fra svage grafik, har de udviklet sig til programmer, du kan fordybe dig in.A single-rotor R / C helikopter består af en hoved-og hale rotor. De 2 rotorer arbejder sammen om at styre stabilitet og manøvredygtighed af helikopteren. Mange piloter, som er godt inde i flyvende en dual-rotor eller coaxial rotor R / C helikoptere finde enkelt-rotor modeller lidt anderledes.